Νέο MOTR™ by Balanced Body®

MOTR™: το νέο πολυδύναμο όργανο της Balanced Body®, τώρα στο Mind and Body Studio!

Το Mind and Body Studio, πρωτοπόρος σε ό,τι νέο υπάρχει στο χώρο του Pilates, εισάγει το νέο MOTR™ στις υπηρεσίες του, μόλις μερικούς μήνες αφού η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου έχει λάβει την εκπαίδευση της στην Αμερική στο Balanced Body® University.

Η ευελιξία του MOTR™ προσφέρει απεριόριστα αποτελέσματα, έχει μια τεράστια γκάμα ασκήσεων για όλο το σώμα, είναι εύκολο στη μεταφορά και οικονομικό.

 

MOTR by Balanced Body at Mind and Body Pilates StudioΈχει τρομερά οφέλη όπως:                                                

1. Συνδυάζει την αερόβια άσκηση του step και body Pump με την ισορροπία, τη δύναμη και ευλυγισία της μεθόδου pilates. Μοιάζει σα να κάνεις όλα τα συστήματα μαζί: pilates, barre, TRX, body pump, step.

2. Τα σχοινιά έχουν 3 διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης της αντίστασης κατάλληλες για όλους, ως τους πιο δυνατούς αθλητές.

3. Γυμνάζει όλο το σώμα : μεγάλες και μικρές μυϊκές ομάδες.

4. Είναι κατάλληλο για body sculpting και εκγύμναση αθλητών και χορευτών.

5. Συνδυάζεται τέλεια με μουσική για ένα fun αεροβικό μάθημα.

6. Είναι οικονομικό και κατάλληλο για μεγάλα γκρουπ σε τάξεις γυμναστηρίων, ιδανικό για personal training σε σπίτια, τέλειο σε ένα set up studio pilates.

7. Ασύλληπτα εργονομικό και αρκετά ελαφρύ για να μεταφερθεί κρεμασμένο στον ώμο..

8. Έχει ιδανικό μέγεθος για να αποθηκευτεί όρθιο σε μικρούς χώρους.

 

 

 

 

 

MOTR™: τώρα στο Mind and Body Studio!

MOTR™ by Balanced Body® SEMINAR

Επιπλέον, η Άρτεμις Παπαπακωνσταντοπούλου οργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης του MOTR™  για γυμναστές, pilates instructors, personal trainers ή και απλούς ασκούμενους.

Με το σεμινάριο αυτό, συνδυάζετε τις Balanced Body® Movement αρχές , τη δύναμη της αερόβιας άσκησης, την ισορροπία  και την απελευθέρωση, με ασκήσεις πάνω στον κύλινδρο από αφρώδες υλικό. Το MOTR™ είναι ένα μικρό , προσιτό όργανο το οποίο σας επιτρέπει να εκπαιδεύσετε τους πελάτες σας οπουδήποτε , εστιάζοντας στις βασικές αρχές της ευθυγράμμισης και την ισορροπία . Οι ασκήσεις μεταβάλλονται εύκολα ώστε να παρέχουν τις κατάλληλες προκλήσεις για το γυμναστήριο για πελάτες κάθε επιπέδου, από ηλικιωμένους ως επαγγελματίες αθλητές. Θα μάθετε καίριες θέσεις και ασκήσεις καθώς και ακολουθίες και τον προγραμματισμό για τις ιδιωτικές και ομαδικές συνεδρίες . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο δείτε τη σελίδα των σεμιναρίων

MOTR στο Mind and Body Pilates Studio

Επικοινωνία

Δροσίνη 5
14562
Κηφισιά
210 8010 231
210 8010 231

+2 ώρες δωρεάν στάθμευση

Partners

 
Follow Us
Facebook Twitter Youtube