Ατομικά προγράμματα pilates

 

Το Mind and Body Pilates Studio σας καλωσορίζει με μια υπέροχη προσφορά γνωριμίας. Μέσα σε 3 εβδομάδες θα έχετε γνωρίσει τη μέθοδο πιλάτες και το βασικό ασκησιολόγιο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και θα έχετε μάθει πολύ περισσότερα για το σώμα σας, τα δυνατά του σημεία, τις «ενοχλήσεις» αλλά και τρόπους άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Το Welcome Pack διαρκεί 3 εβδομάδες και περιλαμβάνει αρχικά την Ανάλυση Σώματος. Η Ανάλυση της Στάσης του Σώματος είναι μια μέθοδος που εξετάζει την ευθυγράμμιση των οστικών σημείων του σώματος που επηρεάζουν τη μυϊκή ισορροπία / ανισορροπία και τη γενικότερη εμφάνιση και «λειτουργία» του. Η απόκλιση από την ιδανική ευθυγράμμιση προκαλεί αισθητικά προβλήματα, όπως άτονους γλουτούς, καμπούρα, στραβά πόδια, μακροχρόνιους πόνους στη μέση, την πλάτη, τα ισχία και μπορεί να οδηγήσει και σε τραυματισμούς. Επομένως, με την Ανάλυση της Στάσης του Σώματος θα εντοπίσουμε την αιτία των μυοσκελετικών μας προβλημάτων και θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης και αντιμετώπισής τους.

Ακολουθούν 5 εισαγωγικά μαθήματα (60’) για να έρθετε σε επαφή με τη μέθοδο πιλάτες και να ενταχθείτε με ασφάλεια στο πρόγραμμα ασκήσεων Pilates. Κατά τη διάρκεια αυτών των εισαγωγικών μαθημάτων χτίζεται το εξαμοκευμένο πρόγραμμα ασκήσεων σας. Θα λάβετε το προσωπικό σας Profile Exercise Card με τα αποτελέσματα της Ανάλυσης Σώματος και των προτινόμενων ασκήσεων.

Το Welcome pack απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για το σώμα τους, την υγεία και την ευεξία τους και είναι αποφασισμένοι να δεσμευτούν στη διατήρηση ενός υγειούς σώματος για πάντα. Οι συνεργάτες του Mind and Body είναι όλοι άριστοι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στο πιλάτες ή στη φυσικοθεραπεία και βρίσκονται στη διάθεσή σας πάντα για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Ατομικό Πρόγραμμα

Τα ατομικά μαθήματα συνδυάζουν ασκήσεις στο έδαφος, σε όρθια στάση και στα ειδικά όργανα ανάλογα με τις αποτυπωμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου, λαμβάνοντας υπόψη τη διάθεση και την επιθυμία του.

Κάθε μάθημα είναι ξεχωριστό, αφού το πρόγραμμα των ασκήσεων διαφέρει από μάθημα σε μάθημα, ώστε ο ασκούμενος να αποκτήσει εμπειρία σε πολλές ασκήσεις αλλά και ευελιξία μετάβασης από τη μία άσκηση σε διαφορετική, ώστε να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα ατομικά μαθήματα γίνονται με την παρακολούθηση ενός γυμναστή και είναι ιδανικά για αυτούς που χρειάζονται ιδιαίτερης προσοχής και παρακολούθησης, για ασκούμενους με τραυματισμό, για ασθενείς, για πελάτες με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, για αθλητές που προετοιμάζονται εντατικά για κάποιον αγώνα ή για ανθρώπους που χρειάζονται φυσική εγρήγορση για συγκεκριμένο γεγονός.

 

 

Πρόγραμμα Επιβράβευσης 

Το Mind and Body σας προσφέρει 1 ατομικό μάθημα ΔΩΡΕΑΝ για κάθε πελάτη που θα μας συστήνετε και θα ξεκινάει μαζί μας με το Welcome Pack.

Σημείωση:

•Το μάθημα ΔΩΡΟ μπορεί να αντικαταστήσει ένα ήδη προκαθορισμένο μάθημα ή να αφορά ένα συμπληρωματικό.

 

Επικοινωνία

Δροσίνη 5
14562
Κηφισιά
210 8010 231
210 8010 231

+2 ώρες δωρεάν στάθμευση

Partners

 
Follow Us
Facebook Twitter Youtube