Μαρία Δηλέ

Γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου 1970, η Μαρία Δηλέ έρχεται σε επαφή με τον κόσμο του Pilates και αποφασίζει να εντρυφήσει στην τεχνική και την τέχνη του ακολουθώντας τη «σχολή» του Alan Herdman, ενός από τους καλύτερους Pilates Trainers παγκοσμίως.

Στα χρόνια της εκπαίδευσής της στο Studio One του Γιώργου Ξηρού μοιράστηκε τον ενθουσιασμό των δασκάλων της για την επίδραση που έχει το Pilates στο σώμα και την ψυχή και για τα απίστευτα αποτελέσματα που μπορεί ο εκπαιδευόμενος στο Pilates να πετύχει με σκληρή δουλειά. Γίνεται πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates στις ασκήσεις mat και στα όργανα, ακολουθώντας τόσο το πρόγραμμα ασκήσεων που σχεδιάστηκε από τον Alan Herdman όσο και στο κλασσικό πρόγραμμα ασκήσεων της μεθόδου.

Στα εργαστήρια που παρακολούθησε με επιτυχία συγκαταλέγονται το Pilates για μετά την εγκυμοσύνη, το Pilates Arc, η αντιμετώπιση του Low Back Pain Syndrome, η αποκατάσταση έπειτα από καρκίνο του μαστού με τη μέθοδο Pilates, η αποκατάσταση τραυματισμών σε ώμους και σπονδυλική στήλη και τα σεμινάρια του Mind and Body: Reformer, Cadillac-Wall Unit, Chair, Barrels.

Ανήσυχη, σύμφωνη με το πνεύμα εξέλιξης που χαρακτηρίζει τη μέθοδο, η Μαρία εμπλουτίζει τις γνώσεις της με την παρακολούθηση των μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων αποκατάστασης τραυματισμών του Mind and Body.

 Μαρία Δηλέ

Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία συγκαταλέγονται το Alma Pilates Studio και το Enersize Sports Club, ενώ σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στην επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτών του Mind and Body Pilates Studio, πανέτοιμη να προσφέρει τις γνώσεις της και τον ενθουσιασμό της για τη μέθοδο που έχει αλλάξει το σώμα και τη στάση ζωής σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία

Δροσίνη 5
14562
Κηφισιά
210 8010 231
210 8010 231

+2 ώρες δωρεάν στάθμευση

Partners

 
Follow Us
Facebook Twitter Youtube