Από την πρώτη κιόλας φορά που θα επισκεφτείτε το Mind & Body θα αντιληφθείτε τον αέρα επαγγελματισμού αλλά και φιλικότητας που διαπνέει το χώρο. Το easy going συμβαδίζει αβίαστα με την επίπονη προσπάθεια για ένα δυνατό και αρεστό σώμα. Ένα σώμα που για να πετύχει να αρέσει, αρχικά σε αυτόν που το έχει, χρειάζεται πνευματική εγρήγορση και ενθουσιασμό.

Η Άρτεμις διδάσκει Pilates με πάθος εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση τραυματισμών, στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και σε άλλα χρόνια νοσήματα που βελτιώνονται σημαντικά με την άσκηση Pilates. Αυστηρή με την τεχνική, διδάσκει δυναμικά, κατανοώντας απόλυτα τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες του κάθε σώματος. Το μάθημά της είναι εμπειρία εκγύμνασης για κάθε επίπεδο ασκούμενου.

Η αφοσίωσή της στους στόχους των ίδιων των πελατών της για ένα σώμα που θα αγαπήσουν και θα του φερθούν ανάλογα, την οδήγησε σε σωστές συνεργασίες με γυμναστές Pilates που πρεσβεύουν τα ίδια με εκείνη όσον αφορά στην άσκηση. Γυμναστές άρτια εκπαιδευμένους από την ίδια την Άρτεμις, με έντονες προσωπικότητες και ξεχωριστές εμπειρίες.

Η Αναστασία  πέτυχε μέσα από τη μέθοδο Pilates να μεταμορφώσει στην κυριολεξία το σώμα της. Αυτό ακριβώς θέλει να εμφυσήσει στους ασκούμενους που θα γυμναστούν μαζί της. Τον ενθουσιασμό της και την ζωντανή απόδειξη πως όλοι ανεξαιρέτως, ακόμη και οι πιο αγύμναστοι, μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους αρκεί να προσπαθήσουν.

Η Μελίνα γνώρισε τη μέθοδο Pilates μέσα από το χορό. Μέσα από την τεχνική της μεθόδου και από το μεγάλο εύρος των ασκήσεών της ανακάλυψε τις δυνατότητες του Pilates, που τη βοήθησαν να γνωρίσει καλύτερα το σώμα της και να το βελτιώσει. Εκπαιδεύτηκε από την Άρτεμη, ενώ έχει ως στόχο και τη φυσιοθεραπεία, ώστε να μπορέσει να προσφέρει ολοκληρωμένα θεραπευτικά μαθήματα Pilates.

Η Ντέπυ – Στην ομάδα του Mind and Body ο νους και το σώμα αναλαμβάνουν δράση χαρίζοντας μοναδικές στιγμές δημιουργίας και απόλαυσης. Για την Ντέπυ, κάθε μέρα αποτελεί πλέον μια ευχάριστη έκπληξη που είναι έτοιμη να την μοιραστεί μαζί σας.

Ο Γιώργος, με τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων με την τεχνική Trigger Points Therapy αλλά και με την μακρόχρονη εμπειρία του, είναι κοντά μας για να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του σε όλους τους ασκούμενους ως φυσιοθεραπευτής -συνεργάτης του Mind and Body.