ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΛΩΡΟΥ

 

«Χορός, μουσική, υποκριτική και σήμερα Pilates. Η αναζήτησή μου στην έκφραση των συναισθημάτων, των σκέψεών μου, της ψυχής μου βρίσκει δρόμους και διοχετεύομαι μέσα από το σώμα μου, που φροντίζω και σέβομαι».

Η Αναστασία ξεκινά την αναζήτησή της στον κόσμο της τέχνης από το χορό. Παρακολουθεί μαθήματα μοντέρνου χορού, τζαζ και κλασικού μπαλέτου. Στη συνέχεια στρέφεται στην υποκριτική και αποφοιτά από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Β. Διαμαντόπουλου, «Ίασμος». Παρακολουθεί σεμινάρια κινηματογράφου, υποκριτικής, έκφρασης και αυτοσχεδιασμού σε διάφορες θεατρικές σχολές, ενώ το 2008 εμπλουτίζει τις γνώσεις της στην υποκριτική με μαθήματα του μεθόδου Actors Studio με τον Α. Μανωλικάκη, ισόβιο και διοικητικό μέλος του περίφημου ομώνυμου στούντιο υποκριτικής.

Παράλληλα και χωρίς να έχει αφήσει την ενασχόλησή της με το χορό, διδάσκεται φωνητική και τραγούδι, κάτι που εξακολουθεί να κάνει έως σήμερα.

Από το 2001 έως και το 2009 συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ ασχολείται με εκφώνηση ραδιοφωνικών σποτ. Το 2004 συμμετέχει ως χορεύτρια στην έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Σε συνέχεια της πορείας της αναζητά νέους δρόμους δημιουργικής και επαγγελματικής έκφρασης. Παρακολουθεί σεμινάριο Pilates Method στο IAFA College και στο Mind & Body με δασκάλα την Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου. Λαμβάνει το Comprehensive Pilates Instructor από το Balanced Body® και εντάσσεται ενεργά στην ομάδα του Mind & Body, ως εκπαιδεύτρια και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας.

Επικοινωνία

Δροσίνη 5
14562
Κηφισιά
210 8010 231
210 8010 231

+2 ώρες δωρεάν στάθμευση

Partners

 
Follow Us
Facebook Twitter Youtube