ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Από την πρώτη κιόλας φορά που θα επισκεφτείτε το Mind & Body θα αντιληφθείτε τον αέρα επαγγελματισμού αλλά και φιλικότητας που διαπνέει το χώρο. Το easy going συμβαδίζει αβίαστα με την επίπονη προσπάθεια για ένα δυνατό και αρεστό σώμα. Ένα σώμα που για να πετύχει να αρέσει, αρχικά σε αυτόν που το έχει, χρειάζεται πνευματική εγρήγορση και ενθουσιασμό.

Η Άρτεμις διδάσκει Pilates με πάθος εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση τραυματισμών, στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και σε άλλα χρόνια νοσήματα που βελτιώνονται σημαντικά με την άσκηση Pilates. Αυστηρή με την τεχνική, διδάσκει δυναμικά, κατανοώντας απόλυτα τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες του κάθε σώματος. Το μάθημά της είναι εμπειρία εκγύμνασης για κάθε επίπεδο ασκούμενου.

Η αφοσίωσή της στους στόχους των ίδιων των πελατών της για ένα σώμα που θα αγαπήσουν και θα του φερθούν ανάλογα, την οδήγησε σε σωστές συνεργασίες με γυμναστές Pilates που πρεσβεύουν τα ίδια με εκείνη όσον αφορά στην άσκηση. Γυμναστές άρτια εκπαιδευμένους από την ίδια την Άρτεμις, με έντονες προσωπικότητες και ξεχωριστές εμπειρίες.

Η Αναστασία  πέτυχε μέσα από τη μέθοδο Pilates να μεταμορφώσει στην κυριολεξία το σώμα της. Αυτό ακριβώς θέλει να εμφυσήσει στους ασκούμενους που θα γυμναστούν μαζί της. Τον ενθουσιασμό της και την ζωντανή απόδειξη πως όλοι ανεξαιρέτως, ακόμη και οι πιο αγύμναστοι, μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους αρκεί να προσπαθήσουν.

Η Μαρία, παθιασμένη με τη γυμναστική, μέσα από το Pilates βρήκε τον τρόπο να εκφραστεί. Στο Mind and Body μεταφέρει τον ενθουσιασμό της και τις πιστοποιημένες γνώσεις της. Δηλώνει περήφανη που βρίσκεται ανάμεσα στη δημιουργική και παθιασμένη ομάδα του Mind and Body και ετοιμοπόλεμη να βοηθήσει οποιονδήποτε της το ζητήσει μέσα από τις πολύτιμες ασκήσεις Pilates.

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Δροσίνη 5
14562
Κηφισιά
210 8010 231
210 8010 231

+2 ώρες δωρεάν στάθμευση

Partners

 
Follow Us
Facebook Twitter Youtube