Εκπαιδευτικα Σεμιναρια

Το Mind and Body Pilates Studio, μ’ επικεφαλής την Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, σας προσφέρει εκπαίδευση στα μέτρα σας.

Tailor Made Εκπαίδευση για Pilates Trainers από το Mind & Body Pilates Studio

Επιλέξτε τα προγράμματα που θέλετε και το χρόνο που μπορείτε να τα παρακολουθήσετε, κι εμείς θα φροντίσουμε να τα οργανώσουμε για να μπορέσετε να είστε συνεπείς στην εκπαίδευσή σας, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Πιστοποίηση

Η εκπαίδευση Pilates στο Mind & Body Pilates Studio παρέχει πιστοποιημένα πτυχία από το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό κέντρο της μεθόδου Pilates, τον Balanced Body®, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εργαστείτε οπουδήποτε στον κόσμο, με υψηλές αξιώσεις.

Προσόντα

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων της Balanced Body® και της Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, ως επικεφαλής της εκπαίδευσης Pilates, απαιτεί χρονική δέσμευση και επιμονή. Απαιτεί προσήλωση στο στόχο. Απαιτεί πείσμα για την επίτευξη ενός στόχου, ο οποίος όταν καταχτηθεί, δίνει στον εκπαιδευόμενο όλα τα προσόντα, τυπικά και ουσιαστικά, για να εργαστεί με απόλυτη επιτυχία.

Ευελιξία

Στο Mind and Body Pilates Studio κατανοούμε απόλυτα τον περιορισμένο και απαιτητικό χρόνο της καθημερινότητας –άλλωστε για πολλούς από εσάς το Pilates ήρθε στη ζωή σας ως δεύτερη ευκαιρία καριέρας. Η επίγνωση των χρονικών δυσκολιών και απαιτήσεων μας οδήγησε στη διαμόρφωση Tailor Made Προγραμμάτων: Μας λέτε πότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της αρεσκείας σας κι εμείς φτιάχνουμε το πρόγραμμα που θέλετε στο χρόνο που θέλετε!

Τώρα, στο Mind & Body, έχετε έναν ακόμη λόγο να γίνεται ο επόμενος επιτυχημένος Personal Pilates Trainer, χωρίς καμία καθυστέρηση!Για τα Tailor Made προγράμματα εκπαίδευσης του Mind and Body Pilates Studio, στείλτε μας email ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Studio.

Σεμινάρια

balanced body®

international certification courses

27-

28 Ιανουαρίου, 2024

3-

4 Φεβρουαρίου, 2024

17-

18 Φεβρουαρίου, 2024

2-

3 Μαρτίου, 2024

30-

31 Μαρτίου, 2024

6-

7 Απριλίου, 2024

20-

21 Απριλίου, 2024

18-

19 Μαΐου, 2024

1-

2 Ιουνίου, 2024

1-

2 Ιουνίου, 2024

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

20-

22 Σεπτεμβρίου, 2024

mind & body

courses & workshops

9-

10 Μαρτίου, 2024

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Προσεχώς Νέες Ημερομηνίες

Τηλέφωνο:

210 8010 231

Email:

pilates@mindandbody.gr

Διεύθυνση:

Κηφισιά, Δροσίνη 5