Μετά την ολοκλήρωση των Εισαγωγικών Μαθημάτων, ο ασκούμενος έχει την επιλογή να συνεχίσει με την παρακολούθηση Ατομικών Προγραμμάτων, Διπλών Προγραμμάτων (σχεδιασμένα για 2 άτομα), ή Ευέλικτων Ομαδικών Μαθημάτων χωρίς παρακολούθηση δασκάλου.

Ατομικό Πρόγραμμα

Τα ατομικά μαθήματα συνδυάζουν ασκήσεις στο έδαφος, σε όρθια στάση και στα ειδικά όργανα ανάλογα με τις αποτυπωμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου, λαμβάνοντας υπόψη τη διάθεση και την επιθυμία του.

Κάθε μάθημα είναι ξεχωριστό, αφού το πρόγραμμα των ασκήσεων διαφέρει από μάθημα σε μάθημα, ώστε ο ασκούμενος να αποκτήσει εμπειρία σε πολλές ασκήσεις αλλά και ευελιξία μετάβασης από τη μία άσκηση σε διαφορετική, ώστε να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα ατομικά μαθήματα γίνονται με την παρακολούθηση ενός γυμναστή και είναι ιδανικά για αυτούς που χρειάζονται ιδιαίτερης προσοχής και παρακολούθησης, για ασκούμενους με τραυματισμό, για ασθενείς, για πελάτες με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, για αθλητές που προετοιμάζονται εντατικά για κάποιον αγώνα ή για ανθρώπους που χρειάζονται φυσική εγρήγορση για συγκεκριμένο γεγονός.

Ομαδικό Διπλό Plus (1+1)

Για το Mind & Body, το πρόγραμμα Pilates μπορεί να είναι ενιαίο για όλους τους ασκούμενους, να λειτουργεί δηλαδή ως «ομαδικό», μόνο αποσπασματικά, για να εμπλουτίσει τις παραστάσεις των ασκούμενων, να τους βοηθήσει να καλλιεργήσουν έναν εποικοδομητικό ανταγωνισμό, να τους προκαλέσει να φτάσουν στα όριά τους.
Με αυτό το πνεύμα άλλωστε έχουν ενταχθεί αυτά τα  ομαδικά Διπλά plus μαθήματα Pilates στα προγράμματα του Mind & Body, όπου οι πελάτες γνωρίζονται και «δένονται» υπό το πρίσμα του κοινού τους ενδιαφέροντος για την άσκηση.
Το Διπλό Ομαδικό Plus (1+1) είναι ένα εξατομικευμένο μάθημα για δύο + (ένα + ένα ) ασκούμενους του ίδιου περίπου επιπέδου. Ένα μάθημα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθένα από τους ασκούμενους, υπό την καθοδήγηση δασκάλου, που προσαρμόζει τις ίδιες ή παρόμοιες ασκήσεις ώστε να «απαντούν» στις ξεχωριστές ανάγκες όλων.
Στο Ομαδικό Διπλό Plus σας δίνετε η δυνατότητα επιλογής του αριθμού από τον οποίο θα απαρτίζεται…δηλαδή εσείς επιλέγετε αν θέλετε να είστε δύο μέλη ή 3, ή max 4! Ένα ομαδικό με δύο ασκούμενους είναι πιο επιρρεπές στην αναβολή του…αυτό σημαίνει ότι αν ο συμπαίκτης σας ακυρώνει συχνά το μάθημα χάνεται και για εσάς! Αν όμως υπάρχουν περισσότεροι των δύο ασκούμενοι οι πιθανότητες ακύρωσης του μαθήματος είναι λιγότερες εφ όσων και με δύο συμμετοχές το μάθημα πραγματοποιείται.
Στο Διπλό Ομαδικό, όπως και στο ατομικό, η «ρουτίνα» αλλάζει σχεδόν σε κάθε μάθημα ώστε να «προκαλεί» τους ασκούμενους και να τους προτρέπει να ξεπερνάνε τα όρια τους μεταμορφώνοντας το σώμα τους στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με τον ασφαλέστερο τρόπο. Την ίδια στιγμή καλλιεργεί την άμιλλα και τη συνέπεια και «ενώνει» τους ασκούμενους υπό το πρίσμα του κοινού ενδιαφέροντος για άσκηση! Ενταχθείτε σ’ ένα κοινό πρόγραμμα εκγύμνασης που θα απογειώσει το κέφι και τις επιδόσεις σας, με περιορισμένο κόστος.
Για να ενταχθείτε στο «Διπλό Πρόγραμμα» θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τα 5 μαθήματα εισαγωγής.

 

ΟΜΑΔΙΚΑ

Ευελιξία- Ελεύθερη πρόσβαση

Μια επιλογή που προσφέρει το Mind and Body μόνο!

Εάν αδυνατείτε να δεσμευτείτε χρονικά ακόμη και για ένα ομαδικό πρόγραμμα, το Mind and Body σας δίνει μία ακόμη επιλογή.
Μπορείτε να έχετε ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του studio κατά τις ώρες λειτουργίας του χωρίς ραντεβού. Δεν χρειάζεται τηλεφωνική ενημέρωση για να δηλώσετε την  παρουσία σας στο χώρο, επιλέγετε την ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί και ασκείστε πάνω στο εξατομικευμένο σας πρόγραμμα ασκήσεων.

Στα «ευέλικτα» μαθήματα, ο ασκούμενος έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί πάνω στο ασκησιολόγιό του, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από τα ατομικά μαθήματα και να ασκηθεί στην τεχνική Pilates και στη σωστή χρήση των οργάνων. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα αλλάζει περιοδικά κατά τη διάρκεια των ατομικών μαθημάτων, ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες του ασκούμενου. Για να μπορέσετε να εκτελέσετε σωστά το πρόγραμμα απαραίτητη είναι η παρακολούθηση των 5 ατομικών μαθημάτων Επανάληψης που ακολουθούν τα μαθήματα Εισαγωγής. Τα μαθήματα Επανάληψης θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε στο πρόγραμμα δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια ώστε να εκτελείτε με απόλυτη ακρίβεια το ασκησιολόγιο σας.

Αν το ευέλικτο είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς το Mind and Body είναι το μοναδικό studio που μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα της ελεύθερης πρόσβασης!

 

Referral Program

Προνόμια Μελών Mind and Body Pilates Studio

Το Mind and Body σας προσφέρει 1 ατομικό μάθημα ΔΩΡΕΑΝ για κάθε πελάτη που θα μας συστήνετε και θα αγοράζει 5 μαθήματα εισαγωγής!

Σημείωση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *